Preview Mode Links will not work in preview mode

LeontineBoxem Podcast - Own Your Life!


De iOpener–Podcast biedt inzicht, eye-openers en inspiratie die je kunt meenemen in jouw dagelijkse leven. Soms komen de verhalen van mij, soms van een gast. Met deze podcast wil ik je inzichten aanreiken die binnenwereld openen. Omdat juist daar jouw eigen antwoorden liggen voor een leven vanuit innerlijke vrijheid, joy en intuitie. 
 
Mijn naam is Leontine Vermeer Boxem, oprichter van PerfectOnvolmaakt en iOpenerInside. Middels mijn coaching, boeken en kunst inspireer ik vrouwen om meer te leven vanuit hun intuïtie. Onderwerpen die hierbij aan de orde komen zijn o.a. vrouw-zijn, creativiteit, zingeving, innerlijke vrijheid, flow, ontspanning en Joy. Maar ook hebben we het over de waarden die daarvoor nodig zijn: zoals kwetsbaarheid, veiligheid, liefde, moed en eigenheid. Want pas als alles mee mag doen, kan er alignment ontstaan tussen wie je bent en wat je doet.  
 
BONUS
De visual notes (handgemaakte samenvattingen) vind je samen met de links uit de afleveringen op www.PerfectOnvolmaakt.nl/podcast

Nov 2, 2017

In deze aflevering van de iOpener Podcast interview ik Tamara Stegeman. Ze vertelt haar persoonlijke verhaal over parels, pijn, sensitiviteit, heling en weten wat je weet Op www.perfectonvolmaakt.nl/podcast vind je naast de podcast aflevering ook de visual notes en de contactgegevens van Tamara.